FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik OEM & ODM lan eksportir khusus kanggo manufaktur Tas Ramah Lingkungan wiwit taun 2007.

Kanggo entuk kutipan sing akurat, apa rincian sing dibutuhake kanggo dikandhani?

Materi, ukuran tas, warna, profil logo, cetakan, jumlah lan kabutuhan liyane

Dununge pabrik sampeyan? Kepiye carane bisa dolan mrana?

Pabrik kita dununge ing Kota Xiamen, Provinsi Fujian, daratan China, kunjungan pabrik disambut kanthi apik.

Apa produk utama sampeyan?

Kita fokus karo non-anyaman, poliester, RPET, katun, Canvas, Jute, PLA lan tas bahan ramah lingkungan liyane, kalebu macem-macem gaya, tas belanja, tas tote, tas tali, tas debu, tas lipat, tas kosmetik, panyimpenan tas, tas adhem, tas klambi, lan tas ultrasonik.

Apa sampeyan bisa ngirim conto? Lan biaya

Mesthi, conto Inventaris gratis, sampeyan mung mbayar biaya pengiriman, nawakake akun kurir. kanggo tim sales kita.

Kirimake conto babagan conto khusus. Sample timah wektu 3-7 dina

Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

"Kualitas prioritas." Kita mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis entuk otentikasi Intertek, SGS.

Kepiye babagan kapasitas produksi sampeyan, lan kepiye sampeyan bisa mesthekake yen barang bakal dikirim tepat waktu?

Fei Fei duwe area seluas 20.000 meter persegi, 600 tenaga kerja lan kapasitas produksi saben wulan kanthi ukuran 5 Yuta.

Apa pelanggan merek sampeyan?

CELINE, BALENCIAGA, LACOSTE, CHANEL, KATE SPADE, L'OREAL, ADIDAS, SKECHERS, P & G, TOMFORD, DISNEY, NIVEA, PUMA, MARY KAY lan liya-liyane.

Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?

Kita duwe evaluasi GRS, Daun Hijau, BSCI, Sedex-4P, SA8000: 2008, BRC, ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, Disney, Wal-mart lan Target.

Apa sampeyan nyuplai produk kanggo Supermarket?

Kita nggawe tas kanggo Wal-mart, Sainbury, ALDI, Waitross, M & S, WHSmith, JOHN LEWIS, PAK NS, World New, The Warehouse, Target, Lawson, Family Mart, Takashimaya lan liya-liyane.

Apa MOQ sampeyan?

MOQ 1000 potongan kanggo pesenan khusus.

Pengin kerja sama kita?