Hubungi Kita

Xiamen Fei Fei Bag Manufacturing Co., Ltd.

Alamat

3F, No.01, Xinguang Road, Xinyang, Haicang, Xiamen, China

Telpon

0086- (0) 592-6536558

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita