• banner
  • banner1-1-1
  • banner3

Keuntungan Kita

ngopo

milih kita

Xiamen Fei Fei Bag Manufacturing Co., Ltd, didegaké ing taun 2007, minangka produsen terkemuka global sing didedikake supaya saben wong nggunakake tas ramah lingkungan. Kita fokus karo non-anyaman, poliester, RPET, katun, Canvas, Jute, PLA lan tas bahan ramah lingkungan liyane, kalebu macem-macem gaya, tas belanja, tas tote, tas tali, tas debu, tas lipat, tas kosmetik, panyimpenan tas, tas adhem, tas klambi, lan tas ultrasonik…

Ndeleng Liyane

warta paling anyar

  • 21/01/21

    nawakake katresnan

    13 Januari 2021, manajer umum Joe Lai, ngunjungi brigade polisi lalu lintas Xiamen Xinyang nalika tumindak "nawakake katresnan", lan nyumbang 3000 topeng kanggo ...
    maca liyane
  • 21/01/21

    Ringkesan akhir taun saka tim penjualan Fei Fei

    Tanggal 8 Januari 2021, rapat tahunan Departemen Sales Xiamen Fei Fei bag Co., Ltd. dianakake ing Grace Hotel. Rapat kasebut dipimpin dening Miss Yan, manajer penjualan, lan anggota ...
    maca liyane