Babagan Kita

Babagan FEI FEI

Xiamen Fei FeiBag Manufacturing Co., Ltd, didegaké ing taun 2007, minangka pabrikan utama global sing didhukung supaya saben wong nggunakake tas ramah lingkungan. Kita fokus karo non-anyaman, poliester, RPET, katun, Canvas, Jute, PLA lan tas bahan ramah lingkungan liyane, kalebu macem-macem gaya, tas belanja, tas tote, tas tali, tas debu, tas lipat, tas kosmetik, panyimpenan tas, tas adhem, tas klambi, lan tas ultrasonik. Fei Fei duwe area seluas 20.000 meter persegi, 600 tenaga kerja lan kapasitas produksi saben wulan 5 yuta, kanthi evaluasi GRS, Daun Hijau, BSCI, Sedex-4P, SA8000: 2008, BRC, ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, Disney , Wal-mart lan Target.
about1

Luwih saka 13 taun ngasilake lan ngekspor pengalaman ing bisnis iki, produk kami disambut lan dipuji dening para klien saka saindenging jagad, utamane Eropa, Amerika Serikat, Australia, Jepang lan negara lan wilayah liyane. Dina iki Fei Fei wis dadi pemasok akeh pengecer global lan merek mewah internasional. Kantong kita minangka pilihan paling apik kanggo hadiah, bungkus lan blanja. Kita janji bakal nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo saben klien. Minangka perusahaan sing berkembang kanthi cepet, kita nampi kabeh klien lan perusahaan sing mulya ing saindenging jagad supaya bisa kerja sama karo kita. Ayo nggunakake tas ramah lingkungan kanggo nyuda polusi putih lan nglindhungi bumi.

ico (2)

Audit lan sertifikat

Fei Fei duwe audit lan sertifikat BSCI, SEDIX-4P, SA8000, ISO9001, ISO140001, Walmart, Disney, Target.

ico-(1)

OEM & ODM

Nampa pesenan OEM lan ODM. Tim sing berpengalaman bakal menehi solusi profesional.

ico (3)

Kualitas

Ing sistem manajemen ISO, kita ngontrol kualitas ketat saka bahan baku nganti produk rampung.

customer

Pelanggan Kita

Kita wis kerja sama karo akeh merek terkenal kayata Wal-mart, Sainbury, ALDI, Waitross, M & S, WHSmith, JOHN LEWIS, PAKNS, New World, The Warehouse, Target, Lawson, Family Mart, Takashimaya lsp.