Ringkesan akhir taun saka tim penjualan Fei Fei

Tanggal 8 Januari 2021, rapat tahunan Departemen Sales Xiamen Fei Fei bag Co., Ltd. dianakake ing Grace Hotel. Rapat kasebut dipimpin dening Miss Yan, manajer penjualan, lan anggota departemen penjualan diringkesake siji-siji. Tim sales lucu lan guyonan, lan wong anyar Departemen wis semangat banget. Ing pengalaman sing dituduhake, ana crita sing nyenengake karo para pelanggan. Ing taun kepungkur, departemen penjualan duwe bunga lan kerja keras, lan wis mbayar lan entuk bathi. 

news (2)

Sajrone periode epidemi ing taun 2020, yen ora nyenengake para pelanggan asing ngunjungi perusahaan ing lokasi kasebut, FeiFei wis entuk kapercayan lengkap saka para pelanggan domestik lan manca kanthi pirang-pirang taun layanan profesional, kualitas apik lan reputasi apik. Departemen penjualan ora mung nindakake pencegahan epidemi dhewe kanthi apik, nanging uga njamin kinerja perusahaan. Biyen wis dadi landhesan, lan mbesuke bakal luwih apik. Ing taun 2021, ing sangisoré pengawasan lan panguwasa manajer umum Joe Lai, para anggota departemen dodolan nemtokake tujuan anyar ing karir, kulawarga, urip pribadi, sinau lan aspek liyane, nggawe rencana anyar kanggo pangembangan perusahaan lan tuwuh pribadi, kanthi terus-terusan ningkatake kualitas lan kemampuan bisnis sing komprehensif, lan entuk dina kanggo perusahaan, kulawarga lan awake dhewe.


Wektu kiriman: Jan-21-2021