nawakake katresnan

news (3)

13 Januari 2021, manajer umum Joe Lai, ngunjungi brigade polisi lalu lintas Xiamen Xinyang nalika tumindak "nawakake katresnan", lan nyumbang 3000 topeng kanggo petugas polisi lalu lintas sing njaga lan njamin keamanan lan kelancaran lalu lintas kutha. Festival Spring wis cedhak. Muga-muga kabeh petugas polisi lalu lintas mujudake Festival Spring sing apik lan kabeh sing paling apik!

19 Januari 2021, Joe Lai, manajer umum FeiFei, ngunjungi sekolah dhasar Longshan ing Distrik Xinyang Xiamen kanggo nyumbang 24.000 topeng kanggo nglindhungi kabeh guru lan siswa. Lan muga-muga para guru lan siswa sehat lan kulawarga sing bahagia!


Wektu kiriman: Jan-21-2021