Warta

  • Wektu kiriman: Jan-21-2021

    13 Januari 2021, Manajer Umum Joe Lai, ngunjungi brigade polisi lalu lintas Xiamen Xinyang nalika tumindak "nawakake katresnan", lan nyumbang 3000 topeng kanggo petugas polisi lalu lintas sing njaga lan njamin keamanan lan kelancaran ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-21-2021

    Tanggal 8 Januari 2021, rapat tahunan Departemen Sales Xiamen Fei Fei bag Co., Ltd. dianakake ing Grace Hotel. Rapat kasebut dipimpin dening Miss Yan, manajer penjualan, lan anggota departemen penjualan diringkesake siji-siji. Tim adol lucu lan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-21-2021

    Nalika Festival Musim Semi wis cedhak, kanggo nindakake tugas sing apik kanggo nyegah lan ngontrol epidemi, tanggal 7 Januari 2021, Biro Kesehatan Distrik Haicang, Biro Manajemen Darurat Distrik Haicang, sumber daya manusia Kabupaten Haicang lan ...Waca liyane »