Warta

  • Wektu kiriman: Apr-23-2021

    Albert Heijn ngumumake yen arep ngrampungake kantong plastik kanggo woh lan sayuran sing longgar ing pungkasan taun iki. Inisiatif kasebut bakal ngilangi 130 yuta tas, utawa 243.000 kilogram plastik, saka operasine saben taun. Wiwit pertengahan April, ...Waca liyane »

  • Fei Fei Celebrated Women’s Day
    Wektu kiriman: Mar-10-2021

    8 Maret, FeiFei ngatur kabeh karyawan wanita kanggo ngrayakake Dina Wanita Internasional lan nganakake kompetisi tarik-perang. Tim sing menang nampa bonus sing loma lan saben peserta nampa hadiah.       Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Feb-05-2021

    28 Januari, Manajer Umum Pak Joe Lai nuntun tim manajemen departemen produksi ngunjungi JTEKT Steering Systems (Xiamen) Co., Ltd kanggo pertukaran jero manajemen 6S. Kita wis komunikasi jero karo pimpinan JTEKT FeiFei sing relevan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-21-2021

    13 Januari 2021, Manajer Umum Joe Lai, ngunjungi brigade polisi lalu lintas Xiamen Xinyang nalika tumindak "nawakake katresnan", lan nyumbang 3000 topeng kanggo petugas polisi lalu lintas sing njaga lan njamin keamanan lan kelancaran ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-21-2021

    Tanggal 8 Januari 2021, rapat tahunan Departemen Sales Xiamen Fei Fei bag Co., Ltd. dianakake ing Grace Hotel. Rapat kasebut dipimpin dening Miss Yan, manajer penjualan, lan anggota departemen penjualan diringkesake siji-siji. Tim adol lucu lan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-21-2021

    Nalika Festival Musim Semi wis cedhak, kanggo nindakake tugas sing apik kanggo nyegah lan ngontrol epidemi, tanggal 7 Januari 2021, Biro Kesehatan Kabupaten Haicang, Biro Manajemen Darurat Distrik Haicang, sumber daya manusia Kabupaten Haicang lan ...Waca liyane »