Gampang nggawa tote saku cilik sing bisa dilipat Eco Friendly polyester lipat tas reusable

Katrangan singkat:

Bahan: Poliester
Ukuran: 54x37cm utawa khusus
Pembayaran: TT 30% minangka deposit sadurunge, saldo sadurunge dikirim.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

momotan abot. Bahan ekologis, daur ulang, daya tahan lan perlindungan lingkungan.

Kustomisasi produk: 

Pencetakan logo khusus, Kemasan khusus, Grafis
kustomisasi miturut sarat sampeyan.

Kemasan:

10 pcs dibungkus uga ing tas opp
100 pcs ing karton ekspor

Panggunaan: 

digunakake kanggo Paket, promosi, blanja, supermarket t, panyimpenan buku.

kaluwihan: 

Wektu Produk: 30-45 HARI
Asal Produk: CHINA
Pelabuhan Pengiriman: Xiamen
Pembayaran: EXW / FOB / CIF
MOQ: 1000 

Jeneng ltem: Gampang nggawa tote saku cilik sing bisa dilipat Eco Friendly polyester lipat tas reusable 
Bahan: Polyester, 190T, 210T, 320D opsional. 
Werna: Kasedhiya warna Pantone
Ukuran Kantong: kaya panjaluk sampeyan
Certi & Audit: BSCI, SEDEX, ISO9001, SA8000, BRC, Disney, WalMart
Percetakan: Layar Sutra / Panas transfer / Pencetakan sublimasi pewarna / Bordir utawa hubungi kita kanggo nyetak khusus
Fitur: Bisa digunakake maneh, Daur Ulang, Ramah lingkungan
Conto: Sampel wektu timbal: 3-5 dina
conto lnventori gratis, kirim priksaan kanggo kabutuhan sing disesuaikan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan